Så här..

image
..glad, trevlig & charmig känner jag mig just nu.. Efter en usel nattsömn ska jag gå ner och möta upp elektrikerna som kommer. Sovrummet, eller Master bedroom som det heter här, ligger en trappa upp från resten av lägenheten. Dörrklockan ringer och jag ska då gå ner för att öppna dörren..

image
Visst är det så. Föredrar dock om det är i kranar, flaskor, sjöar, hav etc och inte i/på mina väggar. Upptäcker på min väg ner mot dörren vattenskada nr 2. Den första åtgärdades innan vi flyttade in men nu har det alltså dykt upp en ny utmed väggen nerför trappan. Ingen jätteliten sak som man kan missa, nej då en stor och rejäl vattenskada. Elektrikerns hjälpte nig att ringa ”fsstighetsskötaren” vars råd var att låta bli att duscha där uppe i en vecka så att vi kunde se om det var därifrån vattenskadan kom. Sen gick han igen lika glad som när han kom. Jag är minst sagt trött på elfel, vattenskador en ugn som inte funkar utan att hela elsystemet brakar ihop. Ja, jag vet att jag är i Spanien och jag brukar ha tålamod med det mesta och tänka att det löser sig. Det är klart att det löser sig men man är ju tvungen att åtgärda på
en gång och sedan ska man tjafsa i 100 år med ”developern” vem som ska betala.

image
Är just nu på så uselt humör att jag fick lust att flytta. Älskar ju lägenheten så det kommer väl inte ske men just i dag skulle jag göra det utan att tveka. Får trösta mig med en lunch på Mr Wok i Estepona. Men det tycker jag nig inte räcker..

image
Tycker nog allt att jag är värd någon form av motor och då menar jag inte en sådan motor som kaniner & hästar betraktar som en morot i dubbel bemärkelse..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.