Mot Estepona..

image
I dag bär det av mot Estepona, först en sväng till doktorn (är rätt trött på dem just nu) och sedan passa på att shoppa rejält på Carrefour. Dryck, frukt, grönsaker, toalettartiklar, mat & ett par dussin galgar står på inköpslistan. Så det lär bli en full kundvagn men sedan hoppas jag slippa åka till en mataffär på ett tag. Sedan kommer dessutom varenda klädesplagg vara upphängt och garderoberna i 100% ordning.

image
Men innan jag kan ge mig iväg kommer elektrikern hit. Precis som i förra lägenheten strular det och det är alltid något fel. Speciellt på ugnen som ALLTID gör att när man sätter på den går varenda propp i hela lägenheten. Försökte värma Taco skal i går men det skulle jag inte gjort.. Vi fick i alla fall tillbaka all el utom just då ugnen. Nu kom killarna som ska installera gasflaskorna till utegrillen. Är livrädd för gasflaskor men det är rätt mysigt att ha en stor inbyggd grill i tegel på övre altanen så det får det vara värt. Får ta hjälp när jag ska byta gasflaska.

image
Strax före fyra är det dags att åka till Notarien å Lotus vägnar tillsammans med Antonio (advokaten som stressar mest i världen)
Som tur är har han goda känningar där så man slipper sitta och köa hos Notarien.

Sedan en hel radda To Dos så i dag blir det inte mycket tid över för att roa sig, får bli en annan dag det. Sov som en sopprot i matt så ikväll kommer jag förhoppningsvis somna i tid och sova gott..
Men som sagt en del att få gjort innan det är dags att tänka på att sova. Lyssnade klart på Avdelning 73 i natt så ikväll är det dags att hitta en ny bok..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.