Röda skor..

image
Måste hitta några snygga röda skor med high heels, inte för höga bara. Tänker att det skulle vara så snyggt till vita jeans och vit överdel och en röd handväska som jag redan har. Lika fint till jeans och säkert massa andra kläder. Alla skor man har ju standardfärger så nu är det dags för något riktigt färgglatt. Däremot totalt no no med röda skor och någon kort kjol eller klänning då går det från att vars lite kul & ”cool” till att bara bli billigt..

image
Typ såhär med röda skor och röd väska till ibland oxå men inte nödvändigtvis alltid. Kommer nog inte bli så lätt att hitta de ”rätta” röda skorna. Får bli en uppgift antingen i Stockholm eller när Cissi D är här och hälsar på.

Linda Hallberg som gör mina naglar i Stockholm messade i dag. Hon, Per & barnen kommer till Marbella. Hade ju varit hur kul som helst om det inte vore för att det var exakt samtidigt som jag är i Stockholm:(

image
Har hunnit planera in lite andra grejer för veckan i Stockholm. Lunch på Skarpö hos Lone & Olof Svenfelt (huvudägare i Cloetta som jag ju jobbat för). Var ett bra tag sedan vi sågs så det ska bli jättekul. Eftersom vi tycker om att sälja lokala saker på Fredriksborg kommer vi säkert sälja Lones fantastiska smycken på Fredriksborg. Smycken som hon designar och gör själv i sin silversmedja på Skarpö där de oxå bor.

image
Champagne rally med Josefine & Klas i Cadierbaren är oxå inplanerat. Ska oxå bli superkul. Var länge sedan vi sågs så vi har både ett och annat att prata om..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.