Måndags Tacos

I dag har det varit varmt – riktigt varmt. Bytte fredag tacos mot måndags tacos. Inte för att det äts Tacos varje fredag men det har ju nästan blivit en svensk nationalrätt på fredagar i var och vartannat hushåll. Gott var det hur som helst och extra gott att kunna sitta ute på terassen och äta sina middagar varje kväll.
image
22 grader vid 22-tiden går ju knappast att klaga på. Lär få
sova med minst en altandörr öppen i natt annars kommer det bli som at sova i en bastu (i alla fall nästan).

image
Någon som somnat som en stock är Karisma. Utsträckt eftersom hon nog tycker det är lite väl varmt.
Vad är det med hundar och toalettpapper? Går inte att ha en enda badrumsdörr öppen utan övervakning i ens en minut innan man hittar toalettpapper överallt.
Har säkert skrivit om det förut, kommer inte ihåg, men det är i alla det roligaste som finns verkar det som. Ja, vi har alla våra olika saker som roar oss:)

image
Dags att ha lite hemma SPA i morgon och fixa till fötter & tår så att de blir sommarfina. Mina ”vad de nu heter” kan jag inte göra något åt utan operation men resten är en lätt match. Har som kompensation för mina (ni vet vad jag menar) fått fina fötter och mjuka fötter utan massa förhårdnader och hälsprickor eller annat så något bra är det i alla fall med mina fötter.

image
I övrigt kan jag berätta att i morgon så kommer Eva P goes Djävulen bär Prada på riktigt. Inte mot alla så klart så det är ingen total personal make over.
Möte med Notarien inne i Marbella i morgon kl 16.30 och innan dess fortsätta checka av på To Do listan. Är jätteglad, har hittat en tjej (svenska) som bor här nere under i alla fall fyra månader till att börja med som kan hjälpa till och avlasta mig. Ska bli minst sagt underbart och jag kan lägga fokus på Lotus lite mer och en del andra saker jag behöver prioritera..

Kram

En reaktion på ”Måndags Tacos”

  1. Haha, fråga Vickan hur många fredagstacos hon ätit genom åren! Hon kan nog inte ens räkna så långt 🙂
    Är det hallux valgus du har? Jag har på jättekort tid utvecklat det på min ena fot, men har som tur var inte ont av det ännu (mer än det psykiska, att jag känner mig gammal när jag tittar på foten).
    Får helt enkelt titta på den andra foten
    Kramis Helena N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.