Redo för ny vecka..

image
Som vanligt på söndag kvällar så gör jag kommande veckas planering och To do lista så det kan jag sätta check på. Sedan dyker det alltid upp något så både planeringen och To Do listan ändras allt eftersom dagarna går.
Har en förhoppning om att kunna bli lite avlastad nästa vecka av en svensk tjej som är här nere i ta månader. Helst vill de bo här året runt men just nu kan vi inte anställa någon på heltid på i någon vecka framöver på typ halvtid skulle både jag & Lotus behöva lite extra hjälp. Håller med andra ord tummarna att det ska funka med henne.

image
Altandörren öppen och det är 19 grader ute så äntligen börjar det bli lite svalt i sovrummet. Vår AC funkar ju inte pga att något blev
Överhettat och vi väntar på att de ska byta ut vad det nu var som gick sönder. Kollade snabbt på Stockholmsvädret, 3 grader. Jämfört med det ska jag omgående sluta gnälla över att det är lite varmt i sovrummet..

image
Ska släcka lampan strax och fortsätta lyssna på boken som jag började lyssna på i går. Ingen kioskvältare men absolut värd att lyssna klart på. Hade svårt att sova i natt så jag lyssnade läääänge. Ska försöka somna i vettig tid ikväll så att jag orkar ned allt som ska göras i morgon.

image
Blev helt plötsligt ikväll otroligt sugen på att äta Tacos, det var länge sedan sist. Det får helt enkelt bli början på mitt nya liv som Husmor i morgon kväll..
Det går ju bara inte att misslyckas med då det känns som en bra start:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.