Lysning & Geografi

image
Ja, jag vet att bilden föreställer förlovningsdagen men det är i alla fall samma par och det är det ju inte alla gånger.. Hursomhelst så är det dags för lysning i ett regnigt Stockholm i dag. Hoppas solen skiner på bröllopet istället, det är viktigare. Chris verkar ha fått ett litet ryck i örat av Kungen och det meddelas nu att han deltar på lysningen. Det som var omöjligt häromdagen. Ja, det är nog inte allt som stämt rätt till där. Kanske skulle satsa på en karriär som spion och se om jag har/får rätt i min profetia.
Hur som helst så tycker jag att Sofia är så söt och att glädjs åt att vi kommit så långt i den så gammaldags monarkin att en blivande prinsessa kan ha tatueringar och em historia som innehåller såväl Slitz modell som Paradise Hotel deltagare. Det om något är ett sundhetstecken.

image
Själv är jag såklart inte inbjuden till något som har med vare sig lysning eller bröllop att göra. Tillhör definitivt inte heller den grupp svenskar som skickar presenter till det blivande brudparet. Har aldrig förstått det där, varför gör man det? Har tex fått ta emot både en och två presenter att överlämna till Martin Stenmarck från fans som inte alls känner honom men tydligen vill ge honom presenter ändå. Ja, alla får göra som dom vill det har jag ingen rätt att lägga mig i.

image
Det där med geografi verkar inte vara Måns Zelmerlöfs starka sida. Inte min heller för den delen så jag ska inte kasta sten i glashus. Jag fick inte ens vara med på orienteringen i skolan eftersom risken var för stor att jag skulle försvinna. Men åter till Måns som ju som bekant ska delta i Eurovision song contest. Hur kan det då vara möjligt att Australien skulle repetera (eller vad det var) i dag? Han är nog redan lite trött eller ännu mer usel på geografi än mig..

Det är möjligt att jag måste bryta mot ett mål i dag. Har hosta och är förkyld (känns ju märkligt i den här värmen). Men att då ligga i solen en timma kanske inte är bästa botemedlet. Men det får gå under Force majure och ersättas med något annat mål. För utan snus en vecka ska jag väl ändå inte behöva genomlida pga av att jag är krasslig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.