4,8 miljoner..

image
..människor besöker Gekås i Ullared varje år och snittnotan är inte direkt låg. Alla verkar ju gå ut med både en och två överfyllda kundvagnar. Det är ju ett fenomen hela grejen med Ullared. Jag har aldrig varit där men det verkar ju tillhöra ”things you have to do” så får väl planera in ett besök någon gång. Men just nu håller jag på att planera in allt som ska hinnas med under Sverige besöket i börja på juni.Vill ju hinna med så mycket som möjligt och gärna rätt saker..

image
Fick ta itu med naglarna i dag i alla fall och lyckades få bort shellacket utan att förstöra naglarna. Valde helt färg för säsongen men kände gråa naglar så det fick bli så. Annars kommer vitt nagellack vara väldigt rätt i sommar. Väntar med det tills händerna är lite bruna, då kan fet vara Jättesnyggt.

image
Inköpslistan klar (lång blev den och Badrumsskåpen organiserade så check på det och det innebär att jag får snusa även nästa vecka. En väldig tur för min omgivning som nu kommer slippa en Eva P med abstinens och uselt humör..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.