Stora fixardagen..

image
Här ska det fixas i dag. Ska börja med att bädda rent med de nyinköpta och färgglada lakanen. Sedan ska jag få ordning på det där badrumsskåpet jag tjatat om i dagar nu. Kan by the way berätta att det där med att sitta med rak rygg i 90 graders vinkel i fem minuter som jag började är avblåst. Inte av slöhet, utan beroende på att det är det sista sättet att hjälpa mina ben just nu enligt läkaren. Får således hålla mig till instruktionerna; simning, pilates, yoga. Ja tillbaka till fixet så är det en massa annat oxå som jag tänkte försöka hinna med men tråkar inte ut er med att rabbla hela listan.

image
Kollade vädret för Stockholm och precis som jag skrev i går så verkar det ha vänt. Det verkar bli en solig och fin dag som gjord för promenader och fix i trädgårdar etc.

image
Hade behov av att snabbt köpa ett schampoo igår. Utbudet var vad man skulle kunna kalla begränsat. Hittade hur som helst ett schampoo som hette Timotej. Kommer ni ihåg på typ 80-talet att det fanns ett schampoo som var superpopulärt som hette just Timotej. Kanske är samma som levt vidare här.. Men ännu hetare var ju Date serien med scampoo och andra tillbehör som byggde på karaktärerna i Dallas om jag inte minns fel. Lucy, Sue-Ellen och Pamela. Ja, det var tider det:)

image
Lika bra att sätta igång då om jag ska hinna med det jag bestämt mig för att hinna i dag. Får ta lite kombinerade blogg- och Coca-Cola pauser mellan varven. Man är ju trots allt tant..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.