Fixat vidare..

image
Nu har jag klarat av trädgårdsmästar uppgifterna oxå. Vattnas får de göra ikväll. Kom på att trädgårdsmästare skulle vara något att önska sig i julklapp kanske:) Vattningen kan fixas själv men det där andra.. Men bäst av allt är att jag i alla fall inte behöver oroa mig för att det ska komma några rådjur och äta upp mina blommor. Det har ju hänt ett otal gånger om man säger så, men här mina blommor helt safe från i rådjuren i alla fall. De är däremot inte skyddade mot att mina fingrar har typ alla färger utom just gröna.

image
Varmt i dag men det fläktar lite så det är skönt. En del ”segelflygare” eller vad det heter ute på havet. Golvplattorna på terasserna är däremot riktigt varma, så barfota gick det inte att ha någon blomstervård. Fick ju lite hjälp, eller i alla fall sällskap av Karisma. Hundar brukar ju inte gilla värme har jag hört men det gäller inte Karisma som mer än gärna hänger på terasserna.
image
Men å andra sidan så hänger hon mer än gärna var som helst så länge hon får vara med.
När vi hade möte på kontoret i torsdags i ca 1,5 timme med advokaten fick han en chock när han insåg att Karisma varit med under hela mötet. Inte ett ljud hon gav ifrån sig under hela mötet. Så hon är verkligen lätt att ha med sig, hemma däremot kan hon ibland vara en riktig terrorist..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.