Det går lite..

image
..lite långsamt med min stora fixardag. Men nu har jag i alla fall bytt till de nya lakanen. Orkade inte vara petig och stryka dem innan så det är lite veck och så men så får det vara. Har även satt i gånget livet i tvättstugan och tvättar lakan mm. I bland är man helt enkelt värd en väldigt långsam stor fixardag, eller hur?

image
Av någon outgrundlig anledning kom jag helt plötsligt att tänka på Prinsessan Madeleines man. Eller så var det kanske så när jag tänker efter att det stod något om att han inte skulle delta på lysningen för det kommande prinsbröllopet och inte heller var med på svensexan. Jag är inte dugg intresserad av Kungahuset men är för monarkin då jag tror att de gör nytta för Sverige. Men tillbaka till Chris. Jag vet inte vad det är men jag tycker inte att han verkar vara en sådan person man tycker om. På foton där han ler upplever jag dem som påklistrade och oäkta. Han kanske inte gillar alla krav som ställs och förväntas av en när man är gift med en prinsessa. Men det kan ju inte ha kommit som en total överraskning direkt. Jag har aldrig träffat honom, så allt är bara mina egna tankar kring honom och hans personlighet. Men någonting säger mig att det kommer bli det svenska kungahusets första skilsmässa. Hoppas jag har fel och att de är superlyckliga..

Nog om mina ointressanta spekulationer och åter till mitt fixande..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.