Golfkusten & SPA planering..

image
Det finns ju två namn på den kustremsa jag bor på här i Marbella. Det officiella som ju är Costa del Sol, en bra beskrivning med sina 320 soldagar per år. Det andra namnet är Costa del Golf, även det namnet är rät passande. Nu kommer jag inte ihåg det exakta antalet golfbanor som finns här men det över 50 i alla fall. Ett golfparadis med andra ord. Mitt eget golfande är ett ämne jag egentligen helst skulle undvika..
Ett tag när vi reste mycket spelade jag om än inte bra så i alla fall så att vare sig jag eller någon annan i ”bollen” behövde skämmas. Sedan hände något, jag tappad det helt. Lyckades inte få upp bollen i luften och det enda som jag klarade någorlunda ok var puttningen. Efter ett tag gav jag upp, det blev liksom bara pinsamt att spela golf och allt låste sig. Nu när jag ändå bor där jag bor kanske det är dags att våga utmana sig själv och försöka ge sig på det där med golfen igen. Ska nog då vara klok nog att ta ett gäng lektioner först annars kommer det nog vara meningslöst.. Bor ju strax intill två riktigt fina banor så lite frestad är jag, men bara lite. Pilates & simning går före..

image
Om ett tag kommer fina Cissi Dahlbom ner för att hälsa på. Ska bli så kul. Tjejsnack, champagne, god mat, lite shopping – ja ni vet allt sådant där som ”vi” tjejer gillar. Tänkte att vi skulle ta en riktig inför sommaren dunder genomgång med kroppsskrubb, ansiktsbehandling mm på ett SPA. Har inte varit på SPA någon gång här nere så får be Lucia om både tips & bokning. Efter det känner man sig förhoppningsvis som en ny version av sig själv..

Nu läsa lite gamla blogginlägg ur Ugglas bok sedan sova en välbehövlig skönhetssömn..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.