Du har..

image
..plats 101 i kön som behandlas av 70 handläggare, beräknad kötid 24 minuter.. Skatteverket såklart så jag roar mig med att skriva en blogg under tiden. Även om det är kring deklarationstider trodde jag folk skulle vara lediga i dag och vilja göra allt annat än prata med Skatteverket, men där hade jag fel
kan man ju säga:)

image
Tänk om jag har sådan tur att jag hittar pioner i blomsteraffären idag. Jag skulle utan överdrift bli världens gladaste – älskar pioner. Men vad jag än hittar som påminner om svensk sommar kommer göra mig på glad.

image
Sedan var det ju det här med att hitta några fina påslakan oxå. Dom här hade passat och ”lyst” upp lite. Men de är säkert svindyra och att köpa svindyra påslakan känns inte som prio just nu. Får se vad jag hittar helt enkelt.

Nu börjar det närma sig min tur i kön på Skatteverket. Efter att ha fått det avklarat så ska jag snabbt fixa till mig och sedan mot Puerto Banus, ska försöka komma ihåg att ta lite bilder..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.