Ärendena fixade..

image
Nya färgglada påslakan inköpta och färgglada galgar till gästrummet likaså. Allt på Zara Home. Sedan en sväng till El Corte Ingles och tittade efter en grill till nedre altanen. Då bland alla grillmodeller gjorde sig gårdagen påmind och det hela slutade med att jag tog en broschyr över alla dessa modeller och varianter så får själva köpet ske en annan gång. Köpte mat och lite möjligt annat som behövdes. Sista stoppet blomsteraffären..
Jo då, de hade pioner men tyvärr bara två stycken. Blandade upp med lite grässtrån så att allt fick lite svensk sommarfeeling ändå.
image
Köpte även en bukett som jag vet står i hur länge som helst och ställde på bänken som avgränsar matdelen med soffdelen i vardagsrummet. Några riddarsporrar hittade jag inte men lite lejongap mm som jag satte i en tredje vas. Så nu är hemmet helgfint:)
image

Karisma fick stanna hemma för hon får inte följa med in på tex El Corte Ingles eller matbutiker. Hon blev så lycklig när jag kom hem igen så man skulle kunna tro att jag varit borta ett år:)

image
Gjorde det väldigt lätt idag, spaghetti och köttfärssås på altanen. Man är ju inte piggast i världen i dag så det kommer bli tidigt i säng ikväll. Inga ”åtaganden” över helgen. Ska fortsätta fixa och få ordning, ägna ett gäng timmar till att ta hand om blommorna. De verkar behöva lite kärlek. Nästa vecka måste jag få till och åka köpa hängpelargoner, som ni ser på bilden ser det rätt trist ut med de tomma ”rabatterna” i stenmuren.

Men det för vänta till nästa vecka. Känner inte för att åka till Handelsträdgården i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.