Ont i halsen & fest

image
Det blev det senare alternativet, dvs ljudbok och tidig sömn = tacksam i dag. Vaknade med ont i halsen mm så på agendan i dag står vila så mycket som möjligt så att jag orkar med firar middagen ikväll. Lotus teamet ska ju fira de 6 sålda lägenheterna på 8 dagar ikväll. Vill ju inte gärna missa det så väntar till i morgon med att åka till Puerto Banus och köpa grill etc.

image
Vill vara pigg ikväll för det var länge sedan vi var ute hela gänget. Måste därför orka packa upp lite mer kläder så jag hittar något kul att ha på mig. Inte så att det är galaklädsel på gång men saknar massa av mina nedpackade kläder. High heels får det i alla bli. Har ingen aning om vart vi ska gå, det är Lucia som står för planeringen.

image
Här har vi såå varmt, typ värmerekord. Verkar dessvärre som om Kristi Himmelsfärd i Sverige blir allt annat än i närheten av värmerekord, men det blir väl bättre väder och det är ju trots allt skönt att vara ledig oavsett väder. Själv älskar jag alla fina små strandtunikor som finns överallt här. Förväxla nu inte denna bild och tro att jag planerar att gå ut i något så här kort i kväll. Har viss självinsikt:). Men hemma lever jag i olika ”strandtunikor” långa som korta och självklart även vid pool och på stranden. Man måste ju inte bli tant om man inte vill..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.