Alltid redo..

image
Kan ju knappast vara ”en sista minuten” resa för Måns att han ska till Wien och Eurovision. Men han
kanske är ungefär lika bra som mig på att komma i håg att fixa pass. Jag är väl inne på mitt femte ros tillfälliga pass nu.. Med lite planering ska jag väl få till det när jag åker till Sverige i juni.
Det tillfälliga jag har just nu går ut den 9/6..

image
Har inte kommit längre än så här när det gäller vad jag ska ha på mig ikväll. Men har ju några timmar på mig att både lösa det och friskna till så att jag är pigg & glad ikväll. Inget slår sömn, så ska försöka sova någon timme.

För en timme sen kom soffbordet, haft ett tillfälligt sedan inflyttningen. Dessutom kom min beställda låga bänk/hylla som ska funka som lite avdelningsavgränsare och förvaring i ett i vardagsrummet. Såå nöjd med hur det blev:) Att lägga till på inköpslistan; ännu fler glasunderlägg så att jag garanterat slipper ringar på soffbordet. Men det blir som sagt i morgon det..

Nu sova mig frisk, pigg & glad

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.