Toalettpapper..

image
Är ju bra att ha sådär i största allmänhet.. Det tycker Karisma oxå – vi använder dem till lite olika saker bara. Jag har en toahållare som ser ut ungefär så här. Det innebär att alla badrums- och toalettdörrar måste hållas stängda. Hon har lärt sig att lyfta på ”locket” dra ut toapappersrullen och sedan är det utrullat över allt.. Tycker hon borde tröttna men tydligen är det väldigt kul, för henne ska tilläggas..

image
När jag vaknade vid 08.00 öppnade jag altandörren mot bergsaltanen och fick in både solstrålar och frisk härligt luft. I dag ska det bli typ värmerekord i Spanien, upp till 40 grader på sina ställen. Får ligga under parasoll om man ska sola något i dag med andra ord, blir lite väl varmt annars.

Nu måste jag sätta världens fart – Marian & Carmen kommer 9.30 för att gå igenom alla irriterande småsaker som inte funkar.. Utomhus jacuzzin till exempel..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.