Nervös & glad..

image
Måste ju erkänna att jag är lite nervös för feedbacken när det gäller mitt engångsprojekt X. Skickade ju det jag skulle bidra med en dag före deadline som var den 3/5. Har inte hört ett ljud..
Är väl bara att vänta och se hur mycket som måste göras om eller om man kanske stryks helt och betraktas som ett hopplöst fall. Återstår att se..

image
Glad är jag för att om ca 1,5 vecka kommer en sprudlande och härlig väninna hit och hälsar på. Då ska det allt sittas vid poolkanten och solas. Dricka goda drinkar med och utan alkohol och pratas.. Det ser jag fram emot:)

image
Ska även passa på att gå på SPA och göra oss redo för sommaren. Kroppsskrubb, ansiktsbehandling och lite annat som behövs för att få mig i bättre skick. Hon är supersnygg redan som det är så något SPA behöver hon nog inte egentligen men det är ändå väldigt skönt att bli ompysslad. Så jag tror hon ”hakar” på och blir därmed ännu snyggare.. Hjälp!
Ska bli så roligt att ha henne här nere och jag är rätt säker på att vi kommer att få det både avkopplande, trevligt & kul.

Nu däremot, på med öronsnäckorna och ljudboken så att jag somnar snabbt. 09.30 i morgon kommer Marian & Carmen och då det gäller det att vara uppe, fixad & klar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.