När drevet går..

image
..så tar det inte slut förrän man
är helt säker på att man rotat fram precis allt man kan. Jag har i och för sig lite svårt att förstå att man är så korkad att man snattar något fodral på en flygplats. Detta oavsett vem man är och vad man gör. Lite extra korkat är det om man innehar en position som VD för SL. Inte bara för skriverierna utan ännu mer för förtroendet internt, hur bemöter man en anställd som snattat/stulit ur kassan eller så om hela världen vet att man själv snattat? Inte avundsjuk. När man vänt ut och in på allt kring snatteriet kommer man på något annat. Taxiresor för 67 000 trots att han har fritt SL-kort och väl borde använda sig av det företag han är chef över. Nu kommer det ältas ett par varv och har han otur har han något annat lik i garderoben som blir nästa ”scoop”. Ja, gränsen mellan den personliga integriteten och det sk allmänna intresset är hårfint. Kan i alla fall konstatera att jag är högst tacksam för att jag inte är ens i närheten av att vara en offentlig person. Jag tror inte att jag varit så bra på det, sådär i största allmänhet.

image
Såg på Hellenius hörna där Måns Z var kvällens gäst. Han har lämnat den där tokgubbiga stilen han var inne på ett tag och det var nog det enda sättet för att hålla liv i hans karriär. Om han inte får en topplacering i Eurovision kommer han att få det riktigt kämpigt. För vem/vilka är egentligen hans målgrupp? Han har hoppat mellan så mycket att han blivit otydlig vilket är det värsta som kan hända både ett varumärke som en artist. Vi får helt enkelt hålla tummarna för honom nästa lördag. Själv kommer jag ju ha vänninebesök då och jag tror inte vi kommer spendera kvällen framför Eurovision.

image
Har ju lite galgkris och i ett gästrum passar det med glada galgar för det ska vara kul att vara här och glad av att vara i Marbella. Inköp av lite färgglada galgar till gästgarderoberna adderas således till på morgondagens lista (dessa härliga galgar från Zara Home).

Kan inte riktigt bestämma mig om kag ska den brittiska thrillern på fyran eller lyssna på min bok och somna tidigt. Det lutar åt det andra, jag hade ju slutat titta på TV..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.