Manana kan..

image
..uppenbarligen betyda precis vad som helst här i Spanien. Carmens uppdrag som hon fick till sina ”gubbar” i morse var klara när jag kom tillbaka från doktorn. Detta inlkusive hyllor på ett supersmart sätt i badrumsskåpen. Det var allt annat än manana det, det var verkligen direkt! Nu ska jag organisera så att det blir perfekt..

image
Var hos doktorn och det gick väl bra. Lite annorlunda med traditonell läkarmottagning som samtidigt kör lite botox och annat smått och gott. Bra är dom hur som helst, på läkarvård alltså det andra med botox etc har jag inte testat. Tänker inte göra heller, men vem vet man kanske ändrar sig på den punkten en vacker dag.. Klandrar ingen som gör det..

image
I morgon förmiddag blir det stora inköpsdagen, ingen röd dag här i morgon. Grill till nedre terassen, påslakan, stearinljus + lite förvaringskorgar till badrumsskåpen är det som står på inköpslistan. Åker till El Corte Ingles i Puerto Banus, dom har typ allt mellan himmel och jord. Förvsringskorgarna däremot blir nog Zara Home så att de hänger ihop med dem jag redan har.

Nu en lugn & skön alldeles vanlig kväll.’mycket på agendan i morgon plus att det är firar middag med Lotus teamet på kvällen.. Tycker aldrig jag har något att sätta på mig så det där med att få allt uppackat är verkligen prio!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.