70%..

..av den här eller någon av mina bloggar kommer inte handla om husdjur, träning eller mat:) Men att berätta om Karisma det kommet jag inte kunna låta bli:)

image
Marian & Carmen var ju här tidigare i dag. Nu har vi en komplett lista med alla saker som måste fixas. Kom på ett sätt att lösa problematiken med att få ordning i badrumsskppen och ibland är det lättare än man tror. Kom på att det bästa sättet är att sätta in en hylla så får man böttre översikt och mer utrymme.
image
Så nästa vecka kommer Carmens snickare hit och fixar det och resultatet blir att jag kan skapa världens bästa ordning. Bara en sådan sak:) Gasflaskor beställda till den inbyggda grillen på den övre terrassen och lite annat. Nu är det bara lite uppackning som kvarstår och soffbordet och en kompletterande soffmodul som kvarstår sen är allting klart.

image
Varmt är det i dag kan jag lova, sol i bland och så blir det lite disigt men som vanligt en underbar dag här i ”mitt” Marbella. Klockan 16.00 ska jag vara hos doktorn. Sedan blir det väl som vanligt någon vecka innan man får provsvaren. Ska passa på att köpa ett gäng galgar till, har konstaterat att de jag har inte räcker.. Som vanligt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.