Organisera..

image
Ont i halsen.. Men inte värre än att jag överlever. Tror jag körde lite väl hårt igår men så fick jag oxå mycket avklarat. Så nu är det med andra ord dags att göra en ny och prioriterad To Do lista. First things first.. Prio ordningen ändras ju lite från dag till dag ibland. Men just nu är det rätt tydligt vad som är prio och inte.
Så bara att sätta igång att lista..

image
Om vi hoppar de administrativa delarna som är helt ointressanta att tjata om så måste det införskaffas ett extra set påslakan. Här är det ett tdubbeltäcke så man kan inte ta med sig något av alla de set man har hemma som ju är för enkel täcke. Zara Home brukar ha både fina och prisvärda påslakan så dit måste jag bege mig i morgon. Behöver även papperskorgar eller vad man aka kalla det till badrum och kontor. Ska även passera kontoret och se till att få hem de sista boxarna och ”vilosängen” till Karisma. Nertransporterad från Sverige eftersom det är Sigges helt oanvända ”vilosäng” – men fin är den så hoppas att den kan falla Karisma i smaken.

image
Sedan är det ju det här med att organisera. Prio badrummen och prio två kontor. Badrumsskåpen är rymliga men omöjliga att hitta om man inte gör en lösning typ som på den här bilden. Så bara att fixa så kommer livet bli lättare och Badrumsskåpen snyggare. Här är Badrumsskåpen under handfaten och inte som det oftast är hemma över.. Ännu viktigare med ordning och reda med andra ord. Utan min kära vän Paulina alias Förvaringsdrottningen får jag försöka vara kreativ själv.

image
Sedan är det ju det här med naglarna, nu är krisen snart ett faktum. MÅSTE få till det och boka tid så att de blir fixade. Eftersom jag kör med Shellack eller hur det nu stavas kan jag inte ta bort det själv utan att förstöra/skada naglarna. Det gav jag mig på en gång och det fick jag bittert ångra. Tror att jag ska köra vanligt lack nu över sommaren så att jag inte är bunden av att åka och få dem fixade var tredje vecka. Världsliga problem, eller inte:).

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.