I morgon är det onsdag..

image
Det innebär att jag, om jag nu kan hålla vad jag lovat, att jag ska sola & simma en timma vid poolen i morgon. Är ju inte direkt en uppoffring så bara tiden räcker till och det ska den banne mig göra så sätts det igång i morgon.
Uppfriskande & välbehövligt..
Karisma ska få hänga med så får vi se hur hon sköter sig vid poolen. Hon måste ju börja tränas på att uppföra sig där annars kan hon ju aldrig vara med. Just nu är det ingen annan här så då finns det ingen som kan bli störd.

image
Just nu är Karisma rätt trött, själv kom jag precis upp till sovrummet från kontoret. Karisma har nu somnat tillsammans med Bunny:) Är så tacksam över att hon precis som jag är lite morgontrött. Inga krav på tidiga morgonpromenader här inte..
Har lite dåligt samvete att jag inte hinner leka och busa med henne så mycket som jag borde pga allt jobb. Men med start med en timme vid poolen i morgon kommer hon nog bli mer än nöjd.

image

image
Ska ju på nytt läkarbesök i morgon kl 16.00 för fortsatta prover av benen. På hemvägen tänker jag stanna vid den där blomsteraffären i Puerto Banus och köpa lite snittblommor som ska få lysa upp tillvaron lite extra. Hoppas på att hitta pioner eller lejongap och några andra av mina ”svenska” sommarfavoriter. Riddarsporrar skulle inte vara helt fel att hitta heller. Ska komponera några fina buketter själv och bildbevis kommer i morgon.

image
Har ju kollat runt på lite olika bloggar och man kan väl utan överdrift konstatera att de varierar. En sak har nästan alla gemensamt, hur många bilder av sig själva i typ varje inlägg. Jag lägger ju mer eller mindre aldrig upp någon bild på mig själv så jag kanske ska härmas lite. Men bara lite. Här är i alla fall jag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.