En ny..

image
..Trocadero har öppnat! Nu finns det tre stycken och vi har gångavstånd till två av dem! Hurra, älskar verkligen Trocadero och deras inredning, mat, ja typ allt. Måste se till att snarast besöka den nya. Det är en lite längre promenad till den nya än den som ligger typ 7 minuter bort men det ska man väl klara. Kan ju inte klaga på promenaden som ju är längs havet. Blir hungrig bara jag tänker på att gå dit:)

image
Något som verkligen är prioriterat är att klippa Karismas klor. Klippte dem alltid själv på Sigge även om han inte var överförtjust. Men en sådan här kloklippare verkar lite väl avancerad känner jag och får fortsätta gå till typ veterinären och få dem klippta. Det måste göras nästa vecka senast, viktigt viktigt..

image
Behöver köpa lite nya BH mm. Man skulle ju kunna tro att de hade jättefina underkläder här men antingen är jag blind, gammal eller något annat för jag har inte hittat något som är ok om man passerat 25 eller inte fyllt 75. Får således lösas på annat sätt, köpa hemma i Stockholm eller beställa på nätet. Såg någon FB annons där de verkade ha fina BH mm eller så får jag köpa när jag kommer till Stockholm.. Ungefär lika värdslig fråga som det där med naglarna

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.