Ingen..

image
..dag på stranden i dag inte. Däremot blev det precis en sådan morgon som jag planerat.
Gick upp och har tagit det lugnt och inte stressat något för att komma iväg. Skriver nu en liten blogg innan jag ger mig iväg.

image
Ska alldeles strax bege mig till kontoret och sitta där och jobba både med Lotus och med annat. Får se hur länge det blir men troligen inte till kontoret stänger (hoppas jag). Men ett gäng timmar lär det bli. På söndagar brukar jag ju göra en ny To Do lista och veckoplanering. Det blev inte av i går så det är prio att få det på plats. Prioritera och allt annat som hör till, ja ni vet.

Solen skiner, klarblå himmel och rena rama sommaren – så härligt att bo här under de perioder jag har möjlighet till det. Snart kommer en väninna ner = me like. Det ska bli supertrevligt & kul.

Dags att ge sig i väg – ha en bra vecka!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.