Well done..

image
Bortsett ifrån att jag såg en repris av Hollywood fruarna så har jag varit extremt produktiv i dag och ikväll. Fått så mycket gjort – och så många överstrukna To Do på listan så jag är mer än nöjd. Mailboxen och SMS nere på noll och förutom ett fåtal har jag svarat, åtgärdat eller slängt dem. Kommer somna nöjd i natt.. Apropå Hollywood fruar så förstår jag mig verkligen inte på den där Agnes Nicole. Hon måste leva på en egen planet eller så, men man får hoppas att hon är lycklig där på sin planet. Gunilla är ju som hon är och man orkar inte ens reta upp sig på henne längre. Hon har sin egen planet hon oxå, tveklöst.

image
Ett slags under har skett i dag. Jag har haft en (EN) Coca-Cola burk på hela dagen och kvällen. Kan lova att jag kommer ta mig till en affär i morgon och ladda upp med ett rejält lager..
Har väl inte direkt lidit i dag men hade mer än gärna tagit mig en iskall Coca-Cola nu.

image
I morgon bitti ska jag ta en lugn start och göra precis så som jag vill göra varje morgon. Dra mig lite, gå upp och duscha, fixa till mig & klä mig och sedan äta en enkel liten frukost. Allt i lugn och ro och helt stressfritt. Sedan när jag är klar ska jag bege mig till kontoret några timmar. Jobba undan lite och uppdatera mig på det här med bloggen och Nyhetsbrevet. Planera för när jag ska komma igång på riktigt. Sedan komma ihåg att ta med de sista av ”mina” saker som förvarats på kontoret. Bland annat en korgsäng för hund eller katt som köptes på Newport för en 17 år sedan. Tror Sigge tillbringade 10 minuter i den under hela sin livslängd. Han hade en väldigt stark egen vilja den underbare Sigge. Vi får se om Karisma kanske har en annan uppfattning.. Får väl i värsta fall bli hennes solstol i skuggan altanen, vill ju inte gärna ha henne på magen när man solar..

image
Sedan var det ju ett bra tag sedan jag var i Gamla Stan. Är jag lika duktig i morgon som i dag tycker jag definitivt att jag är värd en ledig kväll. Då blir det koll i butiker och middag i Gamla Stan. Får helt enkelt se till att sköta mig ”get things done” så att jag får den där kvällen i Gamla Stan som någon slags belöning..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.