Sun day..

image
Vaknade i morse med världens värk i mina ben. Detta ska nu inte kopplas ihop med min start av 90 graders målet utan är ”bara” min vanliga värk. Vissa dagar värre än andra. I dag alltså värre än vanligt men vi får hoppas att det blir bättre under dagen. Om några dagar, den 13/5 fortsätter läkarutredningen..

image
Att simma borde ju vara en bra medicin på alla sätt. Har ju inte speciellt långt till en pool så det är väl bara att sätta igång. Det är ju inte en 50-meters bassäng men tillräckligt stor för att duga att motionssimma i. Plan: Start onsdag. Ursäkter: Inga.

image
I samband med min simtur, en timme i solen så kommer mina ben med tiden se ut så här i stället för de vita ben jag i dag får stolpa omkring med. Win Win. Bättre hälsa och bättre utseende. Kan ju inte bli bättre. Samtidigt fortsätta med min 90 graders övning, förvisso anstränger det ju benen men borde göra dem starkare så jag tror på nyttan med det med. Att det kommer bli plågsamt är jag däremot rätt säker på efter teststarten igår.

image
Vill ju kunna visa upp mig i sommarklänningar utan;
1. Skämmas för mina vita ben
2. Ha nylonstrumpor för att slippa skämmas för mina vita ben.
Så onsdag alltså, då går starten.
Sedan är det ju inte helt fel att i alla fall sticka in näsan och kolla in det där Pilates stället och se om det kan vara något för mig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.