Ögonfransar & 90 grader..

image
Först var det ju det där med ögonfransarna som jag glömde i förra bloggen. Har ju inte kommit igång med serumet (ja, jag är mest lättlurad av alla ni känner). Nu hittade jag det inte så nytt beslut fattat; start måndag. Kommer sedan kunna berätta om hur mina ögonfransar på ett dramatiskt sätt blivit både längre och tjockare (tror jag i alla fall än så länge och snälla låt mig få tro det för en stund).

image
Sedan var det ju där målet med att sitta mot en vägg i 90 grader i 5 minuter och dessutom överleva. Status; 01:08.01, dvs precis strax över en minut. Jag kan dock inte lova att jag höll 90 grader hela tiden, så det är nog lite fusk i den siffran tror jag. Nytt försök i morgon med fokus på att klocka av när jag tappar 90 grader med mer än sisådär någon centimeter. Livrädd för ett resultat på 25 sekunder eller så och då har jag långt till målet. Men bara att kämpa på som med det mesta..

imageSedan bara måste jag rekommendera er att investera sisådär 70 kr eller vad det nu var för Magnus Ugglas samlade bloggar från 2007 och 2008. Jag kallar det investering för det kommer garanterat ge er en massa skratt och energi. Han har humor vill jag lova (i alla fall humor som passar mig, behöver ju nödvändigtvis inte betyda att alla tycker det är kul). Men om ni mot förmodan inte skulle tycka det är kul finns det säkert någon i bekantskapskretsen som med glädje skulle ta emot boken. Är ni riktigt snåla kan ni ju sälja den med lite rabatt och köpa någon bok som passar er bättre:) Själv tänker jag fortsätta läsa boken ikväll.

Den borde finnas som ljudbok – skulle ju bli ännu roligare då.. Kanske skulle skicka ett förslag om det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.