Mail, SMS & Ögonfransar..

Först av allt, jag fattar ingenting tiden.. Var tar den vägen? Jag planerar för att hinna med en massa saker varje dag men upptäcker att det jag föresatt mig att göra inte blivit avklarat. Kanske är så att man helt enkelt börjar bli lite manana spansk och jobbar långsammare och tar fler pauser. Så måste det vara..
Får dra ner på ambitionen så att jag inte går omkring och känner mig misslyckad varje dag för att jag inte hann med allt på listan. Så får det bli.

image
Annars ser det ju rätt lockande ut att gå ner till poolen och hoppa i. Är varmt i dag och på stranden är det en hel del folk. Men poolen får vänta, måste få lite mer gjort så kan jag rikta in mig på onsdag eller så som det nya livet där det finns plats för poolen oxå.
Har precis skrivit ett långt PM och ska sedan sammanställa alla underlag och maila i väg. Ni vet Djävulen bär Prada grejen.

image
Har lyckats med bedriften att hitta den svåråtkomliga länken där man ber om att inte få fler Nyhetsbrev hos ett gäng terrorist som skickar Nyhetsbrev minst en gång om dagen, så nu slipper jag dom:) Blir ändå en del mail som jag under helgen ska beta av och ett gäng SMS likaså. Mål söndag kväll: 0. Inte bara noll olästa mail utan oxå besvarade/åtgärdade. Sedan högsta disciplin på att behålla det så..så länge det nu varar..

Det där med ögonfransarna får vi ta sen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.