Lördagsmorgon..

image
Slö lördagsmorgon med T4:s Nyhetsmorgon Lördag på. Får lite inspiration av Leila Lindholm att sätta igång att laga mat och fixa i köket. Längtar efter att komma i gång och vara lite mer ”huslig”. Någon husmor kommer det aldrig bli av mig men saknar och längtar till att börja laga mat, kanske baka lite, göra härliga smoothies mm.

image
Inspirerad har jag däremot INTE blivit av Pappa. Har noga övervägt att bryta kontakten.. Han har varit på tjurfäktning. Ni förstår ju mitt övervägande, tjurfäktning är ju fruktansvärt. Men jag har gjort en deal med Pappa, han pratar inte om det så kan vi låtsas att det inte hänt och vi kan därför behålla vår relation:)
Tacka vet jag Tjuren Ferdinand det är mer min stil.

image
Varje lördag är det marknad i Marbella, närmare bestämt bortåt Puerto Banus. Ska inte dit i dag men tror att det är dags att åka dit igen nästa lördag. Mysigt att flanera runt bland alla marknadsstånd, gå och ta en fika och bara ha en skön start på lördagen. Däremot kanske det blir en sväng in till Gamla Stan och middag ikväll, blev ju inte så igår..

image
Men i dag stannar jag kvar i sängen och tittar klart på Lördagsmorgon. Sedan måste jag få klart det sista materialet till advokaten och maila i väg. Fixa lite i största allmänhet det är vad min lördag kommer att bestå av. En timme tänker jag ligga i solsängen för första gången, får nog vara väldigt noga med solskyddsfaktor för solen är stark nu så här i maj och jag vill inte gå omkring och se ut som en kokt kräfta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.