Nyhetsbrev..

image
Nu har jag prenumererat och kollat in ett gäng konkurrenters nyhetsbrev under ett antal månader. Alla är ju inte som jag men man lär sig lite av att kolla och läsa vad andra gör och hur man själv upplever det som mottagare.
En del är duktiga på att göra både relevanta och snygga Nyhetsbrev andra lite röriga och många av dem
skickar så ofta att man nästan blir tokig. Det misstaget kommer inte vi att göra när jag nu ska börja med våra Nyhetsbrev från Lotus. Det lär också dröja ett tag innan vi byggt upp en bas av potentiella kunder som på hemsida klickar i att de vill ha Nyhetsbrevet. Den biten är det många som strutar i här, det kan räcka med att du varit inne på deras hemsida och plötsligt bombarderas du med Nyhetsbrev från dem. Svårt att hitta hur man avbokar den ofrivilliga prenumerationen är det också. Lite skillnad mot svensk lag där du inte får skicka Nyhetsbrev om det inte är till en medlem i en kundklubb eller att man klickat i på hemsidan att man vill ha Nyhetsbrevet. Finns förvisso många som helt struntar i den lagen i Sverige oxå. Men hatar själv att typ ett par gånger i veckan få oönskade Nyhetsbrev i mailen och fet tror jag inte att jag är ensam om.. Ska bli roligt att få skriva lite igen.. Kommer även att sköta hemsidans blogg men den är jag mer tveksam till hur den ska nyttjas på rätt sätt, får testa mig fram.

image
Men innan jag gör någonting över huvudtaget ska jag ligga kvar i sängen och titta på Nyhetsmorgon Lördag. Har ju tagit till nu att få svensk TV att funka här i Marbella. Känns som rena lyxen att kunna titta på ett svenskt TV-program.

image
Har oxå införskaffat Fredrik Eklunds nya bok. Får varva den lite med Ugglas samlade blogginlägg. Inte för att vi ens är i närheten av Herr Eklunds försäljningar runt om där han nu har sina kontor så är vi i alla fall otroligt glada över att ha sålt 6 lägenheter på 8 dagar och fortfarande har ett gäng visningar i pipeline..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.