Koka soppa på en spik..

image
Att vissa är bättre än andra på att koka soppa spik råder det inga tvivel om. T4 är väldigt bra på det med säsong 40 eller så av Äntligen hemma och nu precis när årets säsong av Lets Dance är slut drar man omgående igång någon slags 10-års jubileumsversion. Ja, det är ju hur som helst fritt att välja om man vill titta eller inte.

image
Måste försöka komma i väg till Handelsträdgården och inhandla några hängpelargoner. När det blåser så far jorden runt och den är väldigt intressant tycker Karisma och drar in den i lägenheten. Sådär bra på ljusa mattor etc. Sedan gör de ju int bara nytta utan är fina oxå.
Det är något speciellt med pelargoner, får någon härlig svensk sommar på landet känsla med just pelargoner. Blommor är annars väldigt mycket billigare här än hemma, så det uppskattas verkligen.

image
Har en altan mot bergssidan oxå. Den är inte klar ännu och har heller ingen brådska att få den klar. Bilden är tagen en kväll när solen gått ner. Tycker i allmänhet att just bergsutsikten är klart underskattad här i Marbella. Visst är havsutsikten svårslagen men även bergen är otroligt fina och på kvällarna när det lyser med varmgult ljus i husen i bergsbyarna är det nästan magiskt vackert.

Blev ingen kväll i Gamla Stan, utan en stilla och lugn hemmakväll i stället. Kändes bäst så i dag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.