Det går bra nu..

image
Tycker att jag kommit i kapp och givetvis dyker det upp något nytt som man måste ta itu med. The never ending story på något sätt. Men ska inte klaga det finns dom som har det mycket värre, bara att bita i och beta av och utgå ifrån att någongång måste det väl ändå kännas att man är i kapp. Eller??

image
Har jag lyckats komma ihåg att gå in och kolla upp det där Pilates stället brevid kontoret. Svar: Nej. Hur svårt kan det vara? Jag går ju förbi där varje gång jag har varit på kontoret. Skulle ju få så mycket energi om jag kom igång och tränade så det skulle verkligen vara väl investerad tid. I stället tar jag mig inte ens tid att gå in och kolla upp det.
Har jag beställt tid för mina naglar? Svar: Nej. Ännu värre eftersom det inte kräver ett endaste dugg av mig.

image
Måste skingra tankarna i dag och en bra ide är att få ordning på badrumsskåpen i badrummet och organisera mitt sminkbord. Packa upp de sista lådorna och känna att allt är på plats och ordningen som jag vill ha den. Just nu är jacuzzi killen här och byter panelen som varit trasig sedan inflyttningen, hoppas han får det att funka så att man kanske kan ta sig ett dopp i eftermiddag eller kväll.

image
Lyckan med ett eventuellt dopp i utomhus jacuzzin blev kortvarig.. Saknades någon pump som dom inte kan få fram förrän nästa vecka
Tror jag får åka in till Gamla Stan ikväll och flanera och äta någon god middag och bli lite uppiggad..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.