Saker man behöver..

Jag vet att jag inte är lastgammal men plötsligt upptäcker man att det finns en del saker man behöver, nästintill måste ha i vardagen som man aldrig behövt förut. Bara att gilla läget och se till att skaffa det för att få vardagen att funka:)

image
Läsglasögon och inte vilka som helst. Lägger i från mig dem överallt och hittar dem inte när jag behöver dem. Lösning: Några som man kan ha hängande runt halsen så att man alltid vet var man har dem. Inte så svårlöst antar jag och kommer bli betydligt billigare eftersom jag efterlämnat ett antal läsglasögon på alla möjliga ställen. I dag ringde förresten en ICA-handlare från Örebro och sa att jag glömt ett block när jag var där i lördags.
Jag skyller det helt och hållet på att det att det var det där 07.24 tåget och inte på åldern..

image
Finns definitivt ett behov av att utöka skoinnehavet med minst två par ballerinaskor. Man klarar helt enkelt inte att stolpa omkring på
High heels dygnet runt längre. Kortare kommer jag bli men bekvämare kommer det definitivt att bli. Kan bli en bra sak för att komma ihåg att sträcka på sig, så dubbel nytta med andra ord.

image
Utan mina To Do listor tror jag att jag säkert skulle glömma 85% av det som ska göras. Med andra ord fullständigt oumbärliga. Har i och för sig haft To Do listebehov i närmare 20 år men ändå..

image
Sist och kanske det minst akuta, rejält fodral till mobiltelefonen. Varför? Lättare att hitta i handväskan, är inte hala så att telefonen med jämna mellanrum åker i marken eller på golvet. Bra att ha men inte helt nödvändigt så hittar jag inget snyggt kan jag nog klara mig ett tag till. Lite optimist måste man ju ändå försöka vara..

Annars som tidigare rapporterat är min totala 50-årskris över. Det kan jag lova är välgörande på många sätt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.