Inte en minut..

image
..under de veckor jag varit här har jag tillbringat med att sola. Jag fattar inte var tiden tar vägen men till någon solstol hinner jag inte i alla fall. Har jobbat på i dag och i morgon är det lite möten mm. Satsar på solstol lördag & söndag, så får det bli..

image
I dag en sväng till Elviria och Supersol. Storhandlat för nu funkar kyl & frys pålitligt. Gott om kalla drycker, frukostmat och lunchmat mm så äntligen kan det bli lite ordning på matvanorna.
Lite gulligt i Elviria centrum
som består av ett torg och så lite affärer. Så långt ifrån stort köpcentrum man kan komma. Vet inte vad det är gör fel på mig men jag gillar vare sig köpcentrum eller megastora butiker.

Ikväll bör det middag hemma, passade på att äta lunch i Elviria. Inget jätteavancerat som kommer lagas ikväll men känner inte för att gå ut ikväll igen.

I morgon bitti är det genomgång av lägenheten. Fortfarande en del småsaker som ska fixas och sist men inte minst; måste få igång jacuzzin på altanen. Utan den är det typ omöjligt att stå ut i solen någon längre stund. Kommer väl med åldern kan jag tänka mig.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.