Det blommar..

image
Just nu blommar, jag vet vad den heter men kan just nu bara inte få till stavningen , för fullt på terassen. De är helt underbara när de blommar men blir lite jobbiga när blomningen gått över. Det får det vara värt helt enkelt. De blommar trots allt rätt länge.
Har även satt några plantor som ska utgöra lite insynsskydd mot det enda håll vi har lite insyn från grannlägenheten. De bor förvisso ingen där ännu men någon gång kommer det väl att göra och få har förhoppningsvis raden av växter vuxit till sig så att de verkligen både är vackra och gör nytta.

image
Den vita oleandern har precis fått sina första blommor. Snart kommer de att lukta helt underbart på kvällarna. Växer så det knakar gör de oxå så det är tur att ”the sky is the limit”.

image
Karisma älskar att vara ute på terasserna. Finns inget bättre tycker hon och skuttar runt och leker därute. Har upptäckt att hon är väldigt fåfäng och speglar sig gärna:) Verkar vara medveten om att hon är en söt liten rackare. För busa det är hon oxå väldigt bra på. Växer precis som Oleandern gör hon så på den här bilden ser hon väldigt liten ut.

För övrigt kan jag rapportera att solen skiner, himlen är klarblå och det är så varmt & skönt. Skulle önska att alla fick ha det här klimatet varje dag och året runt. Utom en vecka julafton till nyårsafton för då är det fint och vackert med den gnistrande och vackra snön och julstämningen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.