Svårt att somna..

Ibland är det bara så där omöjligt att somna. Man är trött och pigg på samma gång på något märkligt sätt. Bästa tipsen är ju att skriva en blogg och/eller lyssna på någon bra ljudbok till man avslappnat somnar. I dag blir det lite av båda. Måste upp i vettig tid i morgon och jobba.
Det har inte minskat tillräckligt snabbt på To Do listan sedan jag kom tillbaka.

Det är liksom ingen måtta på all administration som ska göras när md är egen företagare. Det där med att göra det enklare för egna företagare har jag antingen missat eller så var det ett av de vanliga vallöftena som aldrig infriades.

När man äntligen känner att nu, nu är jag i kapp så kan man ge sig tusan på att det dyker upp något nytt och så var man inte klar igen. När jag läser Magnus Ugglas bok med hans gamla blogginlägg kan jag nästan bli lite avundsjuk. Han gör lite som han vill för det mesta. Men det är ju så klart en rätt dålig jämförelse, jag har ju inte riktigt hans position så att jag kan göra som honom.

Men oavsett om han nu gör som han vill och kan vara envis som en åsna så är mitt minne från Ladies Night repetitionerna att han alltid var den som var bäst förberedd inför varje repetition så även om han ofta gör som han vill så kan man inte klaga på hans förberedelsearbete.

Nu ska jag försöka lära mig av honom och förbereda mig på att somna. När jag nu snart läst ut hans bok ska jag övergå till Fredrik Eklunds bok Sälj. Alltid kan man väl lära sig något får jag hoppas..

Sedan ska jag ju börja med den där resan mot fem minuter mot väggen i morgon. Mål för i morgon 30 sekunder..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.