Fotoalbum..

image
Kommer ni ihåg förr, charterresorna med kompisarna? Så kul man hade, ville aldrig att resan skulle ta slut. Inte hade man mobiler heller utan släpade runt på någon Canon kamera med tillhörande 24 eller 36 bilders filmrullar. Blixtkuber så klart för kvällarna.
Ni hör ju, man är inte född igår. Väl hemma skickades filrullarna in till Extra film med dubbla kopior så man kan kunde byta lite kort med varandra. Efter en vecka eller så kom bilderna och det re-union med charter kompisarna för att gå igenom alla bilder och skratta åt allt galet som hänt. Det var charmigt alltihop på något sätt. Sedan kom entimmesframkallningen, digitalkameran och mobilen och nu kollar vi och delar bilder en sekund efter att de tagits. Vem gör fotoalbum nuförtiden? Typ ingen.

image
Ikväll middag på Mama Angela – där trivs Karisma:) Hungrig redan nu..
Men lite att fixa med först innan det är dags att ge sig av. Är fortfarande ospansk och äter middag 19.30 eller 20.00 typ.

image
Apropå ingenting.. Undrar hur lång tid det tar att klara det där. Säkert längre tid för mig pga av mina onda ben. Men tror jag ska ta och testa hur lång tid det tar och om jag någonsin klarar det.. Keep you posted – börjar i morgon:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.