Vågornas brus..

image
Sitter i vardagsrummet med ena altandörren öppen och hör vågorna rulla in, en efter en och ganska kraftigt ikväll. Älskar ljudet, får mig så lugn och avslappnad. Kom ju tillbaka från Sverige i måndags natt och gudarna ska veta att jag trivs här. Om det inte vore för business, familj & vänner skulle jag tveklöst bo här jämt..

image
Ett par timmars möte på kontoret i eftermiddag. Vi har sålt fyra lägenheter på en vecka – hurra! På bilden Pedro & Emile.
Har ett gäng leads och visningar de kommande veckorna, så det börjar verkligen ta sig. Peppar Peppar ta i trä.. Bestämde att vi kör en firarmiddag nästa vecka hela teamet.

image
Var ju på Fredriksborg innan Arlanda i söndags. Det kommer inte riktigt till sin rätt på bilden men det blir så fint med den nya lilla hotellbyggnaden. Varje rum med sin egen altan med utsikt över Oxdjupet & alla båtar som passerar, kvällssol, jag tror de kommer bli våra populäraste rum. Varje rums altan del kommer avgränsas så att man inte sitter där på rad utan lite privacy kommer det allt att bli.

Måste bara passa på att visa ett hotellrum.. Acke (min mormors bror och som varit som en morfar för mig till han gick bort). Rummen är ju inte möblerade ännu, det arbetet påbörjas i slutet av veckan..
image
En gång i tiden husets, som är från 1720 typ, kök. Den grå dörren leder in till badrummet med badkar:)

image
Apropå badkar, kanske man skulle ta sig ett riktigt härligt skumbad ikväll. Eller så spar jag det till i morgon och kör det löpande underhållet då. Tänkte lägga mig i vettig tid och fortsätta läsa Magnus Ugglas bok En gång hade jag en blogg. Skratt eller bad? Får fundera en stund..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.