Mycket kan man ha..

image
..en nos till har Karisma kommit på. Allt ska ju vara så high tech nuförtiden och precis ovanför soffan sitter en panel där man reglerar ljus, tv-ljus eller läsljus osv , musik och lite annat. Om man trycker nosen mot de olika symbolerna händer det mycket roligt har Karisma kommit på. Får väl utbilda henne så hon kan hjälpa till istället för som nu helt random ändra ljus, sätta på musik och annat mindre önskvärt just då:) Tidig sänggång i dag, så det blev alltså skratt med Herr Uggla istället för bad. Karisma sover redan som en stock = inget tuggande på min bok:)

image
Har ju idag äntligen fått mailen att funka i nya mobilen. Har läst mail till ögonen gick i kors kändes det som. Svarat på många och ska fortsätta i morgon. I morgon arbetsdag på hemmakontoret.
Ska lägga upp en bild så kommer ni förstå varför jag föredrar att jobba hemifrån:)

image
Urgent är det verkligen att boka nageltid. Hann inte med att klämma in ett besök hos Linda på Linda Vista de få dagarna jag var i Sverige så det får bli här i stället. Måste komma ihåg att boka tid i morgon, och få tid så snart som möjligt..

Nu över till Uggla och hans gamla blogginlägg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.