Finally..

Nu har jag lyckats få till det så att jag har fått tillbaka mailen i telefonen. Ägnat stor del av dagen att beta av alla mail som jag inte kommit åt eftersom jag hatar min dator och stökandet med att få koppla in den osv osv. Så nu känns livet normalt igen:)

image
Kan by the way meddela att jag fortfarande inte gått på trenden med trasiga jeans och känner mig nu trygg att jag passerat riskzonen. Vilket jag inte gjorde förra året med de mönstrade byxorna som jag föll till föga för väldigt snabbt efter det att jag tyckte de var typ hur fula som helst. Nu bor jag i dem, i alla fall ofta och speciellt i Marbella..

image

Däremot kan jag snabbt falla för blommiga sneakers eller andra saker som jag egentligen kanske passerat åldersgränsen för det. Enligt normen i alla fall men vem är det som bestämmer den och att man måste bli tråkig bara för att man blir äldre. Var och en ska få bestämma själv tycker jag och det är nog många som håller med mig.

image
Tänk om man kunde ha någon som varje morgon/förmiddag kom och fixade håret och make up på en. Tänk så skönt och vad fin man skulle vara. Det där med att lägga make up tillhör inte mina starka sidor men eftersom den där assistenthjälpen varje dag är utesluten är det väl bara att träna på. Får väl gå någon kurs så man lär sig att ta sig ta fram sitt bästa jag (på utsidan alltså).

image
Nu dags att göra mig i ordning efter bästa förmåga för att sedan åka i väg till Lotus kontoret för möte. En hel del annat har jag fått gjort oxå, nästan så man känner sig duktig:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.