Prio Ett..

image
Har ju bytt telefon och allt synkades utom mailen. Har med andra ord ingen tillgång till mailen i telefonen. Eftersom jag i princip gör alla dokument etc i telefonen blir det som ett dubbelt handikapp. Att få i gång mailen i telefonen är med andra ord Prio med stort P i morgon. Har så klart läst en del mail i datorn men ingenting i dag så min inbox kommer inte vara så kul att ta tag i när jag får igång den i mobilen.

image
Har ju svensk TV här äntligen. Kollar just nu på CSI och bloggar lite i reklamavbrotten, som kommer hela tiden typ. I morgon ska jag kolla på de svenska Hollywoodfruarna i övrigt kommer jag fortsätta hålla mig borta från TV:n så som jag gjort länge nu.
Blir lätt att man fastnar framför den och då finns det ju en massa vettigare saker att använda tiden till.

image
Har inte bara slöat i dag, några bra saker har jag fått till. Fått kontakt med Anna Benson ang en eventuell utställning i fästningen i sommar. Vi behöver lite happenings av olika slag, vi ska höras vidare i morgon så får vi se om vi kan få till något. Hoppas det:)

image
Har oxå varit i kontakt med Magnus i Weeping Willows. Vi fortsätter med traditionen och kör en spelning på Fredriksborg i augusti. Datumet spikar vi inom kort.. Det är verkligen min favorit tradition så då kommer jag garanterat vara på plats..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.