Vart ska alla människor?

Hela Arlandas terminal fem är fullproppad med folk, en helt vanlig söndagskväll. Flight efter flight på departure tavlorna. Destinationer över hela världen. Själv har jag lyckats hitta en liten sittplats i baren och beställt in ett glas champagne. Blev ingen champagne med Oskar för hans plan mot New York lyfte samtidigt som jag passerade säkerhets kontrollen.

Det kommer bli så fint med de nya hotellrummen. Blev helt kär i dem trots att vi inte ens möblerat dem ännu. Så mycket charm och med egna altaner ut mot Oxdjupet. Jag tror att de rummen kommer bli mer populära än många av rummen i huvudbyggnaden.

Ska sitta stilla här en stund och bara koppla av, mycket trafik så blev rätt sen ut till Arlanda och så tokmycket folk här i terminalen. Ska sedan gå och kolla om jag hittar Fredrik Eklunds bok. Inte för att jag ska läsa den på planet, då ska jag lyssna på en ljudbok och förhoppningsvis somna rätt så snabbt och sova stora delar av sträckan (kan ju i alla fall hoppas att det blir så).

image
Som jag längtar efter att återse den här lilla krabaten vid midnatt. Man fäster sig verkligen väldigt snabbt vid de små liven, helt ljuvlig är hon:) Får akta mig så jag inte kramar sönder henne..

I morgon bitti vaknar jag i Marbella och det ser jag fram emot. Ska unna mig att ta lite ledigt i morgon och bara njuta av att vara tillbaka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.