Söndagsångest..

image
Hur många gånger har man inte ”lidit” av söndagsångest? Den lediga och härliga helgen är snart slut och ny tuff arbetsvecka börjar. I dag lider jag verkligen inte av söndagsångest för jag åker ju tillbaka till Marbella ikväll. Lider för övrigt aldrig av söndagsångest när jag är min egen och som om jag skulle vilja kan bestämma att jag gör vad jag vill även om det är måndag.

image
Så ingen söndagsångest här inte utan jag vaknar med en bra och glad känsla. Även om det är många timmar kvar tills jag landar på Malagas flygplats strax före midnatt så kommer min måndag börja med att jag vaknar bredvid Karisma i Marbella. Väderprognosen de närmsta tio dagarna visar på 24 grader dom lägst och 30 grader som högst. Kommer med andra ord inte gnälla på vädret..

image
Inte ens världens tråkigaste Excelblad som jag måste göra nu blir tråkigt idag. Inställningen får i stället vara skönt att få det klart så att jag slipper släpa på pärmen och och ha det kvar att göra i Marbella. Bars att jobba på snabbt så är det plötsligt klart. Packa kommer gå fort och skjuts får jag både till Fredriksborg och Arlanda. Kunde inte bli bättre. Är dessutom så lättad att jag fick iväg mitt material igår så att jag inte haft det hängandes över mig i dag på dagen deadline.

image
Fram med datorn, underlagen och köra på som en iller. Bäst att passa på nu när jag ändå vaknade och var så pigg. Kan ju ta en Skalman tupplur när det är gjort om jag skulle få lust eller känna att jag behöver det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.