En speciell dag..

image
Första maj, i dag kommer en hel del att gå ut på gator och torg i sann socialdemokratisk anda. Opinionssiffrorna dalar och jag tror att det är likadant att när det gäller intresset att gå ut och lyssna på politikernas floskel tal. Ser det här seriöst ut? Den mannen har väl alltid varit mer än han borde men det här blir ju direkt löjeväckande..

image
Själv kommer jag sitta tillsammans med Figge och dels göra uppföljningar och framåtriktade planer/diskussioner. Han kommer vid 10-tiden så jag kan ha en riktigt lugn och långsam start på den här dagen. Skönt, eftersom jag allt som oftast har en tendens att snooza lite väl många gånger och sedan som ett resultat av det få stressa i gång dagen.

image
Hasse Wallmans födelsedag är det i dag oxå. Nu finns han ju inte längre med oss tyvärr. Var ute hos Marie, hans fru häromkvällen. Även om hon självklart saknar Hasse varje dag efter deras 58 år tillsammans blev jag ändå glad att se att hon verkar klara sig bra. Renoverar hemma och ska bo hösten och vintern i Spanien.

image
Det är ju dessvärre inte mycket kvar av det som Hasse, Solfors och de andra byggde upp när de gäller Nöje för Nöjes skull så därför tänker jag ikväll hedra Hasse med ett glas Pol Roger med några vänner. De andra som brutit ned både devisen och glädjen kan sitta hemma och skämmas i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.