Valborg..

image
I dag har jag varit på språng hela dagen. Staterade 10.00 hos advokaten, följt av klippning och ett gäng ärenden. Hemma igen strax efter 16-tiden, och det kändes att jag fart runt hela dan. Bestämde mig helt sonika för att fira Valborg i helt självvald ensamhet. Hade några alternativ men bara tanken på att fixa till sig, ut igen och dessutom med största sannolikhet dricka lite alkohol gjorde mig dödstrött..

image
Stockholm visade sig i alla fall från sin finaste sida i dag och då är det verkligen vackert. Om vädret håller i sig under kvällen så blir det en vacker Valborgsmässoafton med en massa eldar runt om överallt. Skulle jag som genom ett under piggna till och bestämma mig för att fixa till mig etc kommer jag åka ut till Djurgården och fira Valborg i en trädgård där. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag att stanna här hemma.

image
Var i alla fall ”duktig” och slarvade inte med lunchen. Åt en jättegod Jordärtskockssoppa på Cafe Karla. Nu är det dags att börja se upp med vikten, inte äta mindre men nyttigare. I Marbella äter jag ju typ som en häst eller så. Börjar kännas på vissa byxor framförallt. Motion och så lite mer regelbundet matintag kommer göra susen. Har ju fortfarande inte kommit till Pilates stället men tar det nästa vecka. På söndag ska jag gå till H&M i Fältan och köpa några basic träningstoppar och byxor – sedan finns det inga ursäkter.

image
Måste ju hänga med i vad som händer här hemma så jag har köpt några skvallertidningar och några modemagasin. De får bli mitt Valborgssällskap:). Skriver kanske ihop en liten kombinerad skvaller och modeblogg under kvällen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.