På söndag..

image
..innan jag åker till Arlanda (flyger sent) ska jag åka ut till underbara Fredriksborg. Är där alldeles för sällan men blir svårt att kombinera utan bil, massa adminjobb & Marbella. Men i sommar tänkte jag faktiskt jobba där någon vecka, med risk för att jag mest är i vägen:) Men plocka disk ska jag väl i alla fall klara kan man tycka.

image
Viktigast med söndagens besök, förutom att träffa medarbetarna, är att kolla status på de nya hotellrummen. Vad vi behöver komplettera med etc. De nya rummen heter Acke, Knut, Lisa, Astrid & Sigge. Sigge så klart efter vår fullständigt underbara katt som var så fin och blev hela 18 år. Han hade gillat sitt rum, var lite stil över honom så han har så klart fått det finaste rummet uppkallat efter sig.
Tar lite foton och delar med mig på söndag..

image
I morgon jobb från morgon till kväll så inte aktuellt med några Första maj tåg eller annat. Men det hade det inte varit ändå, för till skillnad mot valet så är jag som Kronblom på Första maj.. Ligger hellre kvar i soffan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.