Är jag ett troll?

image
Var ju som sagt hos Jenny på Lintott och fixade håret i dag. Det var minst sagt välbehövligt. På något konstigt sätt så tovar mitt hår till sig på höger sida, nej det är inte den sidan jag sover på. Jenny säger att det nog beror på att jag är ett troll:) Jag väljer att ta det som en komplimang för jag tycker troll i allmänhet är söta och fina varelser. Har nu även fått med mig ett gäng förmaningar för oavsett om man är ett troll så måste man med mitt hår använda schampoo med solskyddsfaktor. Visste inte ens att det fanns men det är väl bäst att lyda uppmaningen antar jag.

image
Än så länge har det inte direkt varit något problem med att jag använt helt vanligt schampoo. Har ju inte ens solat fem minuter de veckor jag varit nere. Men det kommer det bli ändring på nu när jag kommer ner. Inte för att jag kommer ligga i solstolen flera timmar per dag, men kanske en. Blir alldeles för rastlös av att ligga och steka i timmar och dessutom är det allt annat än skönt med för många timmar i solen.

image
Förutom det med schampot så ska jag oxå börja med någon slags ögonfransserum. Ja, jag vet att det funnits sådana som varit direkt farliga men den här ska tydligen vara säker. Alla som sett mig utan mascara skulle direkt förstå varför det är en fullständig nödvändighet att åtminstone prova att få lite fyllighet och längd i de stackars fransarna.
Börjar på måndag när jag är tillbaka i Marbella. Något skvaller- och eller modeinslag blir det inte i den här bloggen. Har helt enkelt inte orkat kolla igenom alla tidningar än. Så det får vänta helt enkelt.

image
Något som jag däremot inte bör vänta med är att ringa Magnus i Weeping Willows. Vill behålla augusti traditionen med en spelning med dem. I år ska de inte ut på någon turné utan eventuellt spela på någon festival så vi får se om jag lyckas charma honom till en spelning hos oss. Rapport kommer.

Nu ljudbok och sedan SOVA..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.