Stockholm igen..

image
Trist att lämna Marbella även om det för kort tid och med både spännande och intressanta möten på agendan. Flygresan gick bra och vi hade medvind så den tog bara knappa fyra timmar.

image
Över molnen som var ett riktigt täcke med klarblå himmel ovanför.Lugn flygresa men det bästa av allt? Mitt totala fokus på att bli i alla fall bitvis klar med projekt X.kom in i ett Stim med 100% fokus och blev klar. Måste givetvis gå igenom i morgon en extra gång men med ev smärre justeringar känner jag mig klar – flera dagar innan deadline.
image
Hurra! Hoppas nu att jag inte hittar massa den eller behov av justeringar i morgon.
I morgon advokaten och frisören – sedan får vi se vad jag orkar med..
Det jag däremot vet är att jag saknar Karisma
image

Nu ljudbok sedan sova som en stock..

Kram

En reaktion på ”Stockholm igen..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.