Sol & Lägenheter..

image
Underbart väder i dag, 24 grader i skuggan och strålande sol. Har tyvärr inte tid att dimpa ner i solstolen vilket jag sannerligen skulle behövt. Men man har ju mirakelväskan, den ständige räddaren i nöden:). Sista dagen i dag,i morgon åker jag till Stockholm men tillbaka igen på söndag. Fullmatad agenda under Stockholms dagarna, mest ser jag fram emot att advokaten börjar jobba efter vår genomgång och såklart festen på Valborg.

image
Idag på förmiddagen har vi varit ute med Pedro och tittat på tre objekt. Några svenska klienter som gärna vill ha vår 2nd opinion. Lärorikt även för oss att se olika områden etc så det var verkligen ingen waste of time.
image
Hur som helst så har vi en solklar favorit av de objekt de valt ut. Nu får vi se vad och om de väljer något av dem. Hoppas det för de är verkligen trevliga människor som vi gärna skulle umgås med:)

image
Nu ska jag sätta mig ner och skriva ett PM till Mattias (advokaten) och försöka få det så tydligt och översiktligt som möjligt så att vi kan gå rakt på åtgärder i mötet på torsdag.
Inte en helt lätt uppgift men får göra ett försök att vara så tydlig som möjligt.
Figge & jag träffar honom tillsammans och sedan kör vi..

Lite annan administration måste även göras i dag. Så någon slappardag blir det inte tal om i dag. Men grymt skönt i kväll när man sätta check på en massa saker..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.