Hur går det till?

image
Men tiden rusar iväg så galet snabbt. Helt plötsligt är klockan 19.00, trodde max den var 16.00. Några saker som måste fixas ikväll men bör klara av dem snabbt (hoppas jag)..
Gubbarna som håller på med glaset dök upp för några timmar sedan, de skulle kommit igår klockan 09.00 men 30 timmar hit eller dit är väl inte så noga antar jag. Bara de blir klara snart så är jag nöjd, står inte ut med hantverkare här hela tiden.

image
Packa måste jag göra ikväll, kommer gå snabbt. Det är mycket som ska med ner så jag kommer resa med typ tom resväska hem. Flyget går vid 11.00, sedan möte 18.00.. Torsdag möte 10.00 och sedan fixa till håret vid 12.00 hos
image
Jenny på Salong Lintott, gått till henne i många år nu. Men så är det, varför byta om man hittar någon man gillar. Ska bli skönt att få håret fixat, det var bra många veckor sedan nu Måste oxå klura ut vad jag ska ha på mig på Valborgsfesten, det är inte high heels och klänning som gäller, så mycket har jag fattat.

image
Ikväll blir det Take Away, eller snarare Take home middag. Efter tre kvällar ute och upp tidigt i morgon så föredrar jag att stanna hemma, fixa det jag måste, packa & kolla på Hollywoodfruar (är det inte det på tisdagar?)
Lägga mig i god tid så att jag inte är super trött i morgon bitti. Skulle egentligen behöva göra en hel drös med mer grejer än jag kommer orka ikväll men får tänka att det kommer fler dagar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.